Installateur laat werkbon aftekenen

Plafondlux kent momenteel een groei, en groeien betekent dat het uitdagingen met zich meebrengt. Uitdagingen brengen uiteraard ook mogelijkheden met zich mee. De afgelopen weken hebben we alles voorbereidt om de digitale stap te maken, alles gecentraliseerd naar één systeem. Dat gecentraliseerd systeem vonden we bij het Gentse Teamleader, enkele jaren geleden nog een start-up en ondertussen al uitgegroeid naar een kleine internationale speler op de markt. 


Dat bij de voorbereiding van die overstap niet alles steeds op rolletjes liep en we op enkele nieuwe obstakels botsten is niet meer dan logisch, maar met het bouwverlof voor de deur is de overstap volledig afgerond en zijn we helemaal klaar om volledig digitaal te gaan.


Vanaf het eerste contact met de verkoper tot het opleveren van uw werken, alles gebeurt in één systeem waardoor we een betere en vlottere service aan onze klant kunnen aanbieden. Alles gecentraliseerd in de cloud én paperless. Waar we ook zijn, we kunnen steeds aan alle benodigde gegevens van de klant en van het dossier via één systeem. Offerte’s, facturen, gemaakte afspraken en plannen. Alles zit gecentraliseerd in één systeem.


Dat geeft voordelen voor u én voor ons. Bij problemen kunnen we u sneller helpen, onze mensen op de baan kunnen sneller en beter met ons communiceren, bij afwezigheid van een collega kunnen we perfect nagaan wat en wanneer iets werd afgesproken. Kortom, het zal ons toelaten onze klantenservice nog beter en sneller te maken. In de toekomst zal u ook een werkbon ondertekenen wanneer de werken afgerond zijn, op die manier zijn we zeker dat u tevreden bent over de geleverde werken. En mocht u toch nog graag een opmerking meegeven op de werkbon is ook dat uiteraard perfect mogelijk.


Al onze mensen krijgen vanaf 16 augustus, als ze helemaal uitgerust terugkeren uit hun welverdiend bouwverlof, een tablet mee op de baan waarmee ze continu in contact staan met onze binnendienst. We hebben ze zo goed mogelijk voorbereidt op deze digitale overstap. Wij zijn klaar voor een digitale overstap en kijken met veel zin uit naar de verdere groei en de uitdagingen die het met zich meebrengt. 

Rubrieken: Plafondlux nieuws ~ Trackback

Reageer