Slechte akoestiek, wat nu?

{ 11 februari, 2017 }

Een slechte akoestiek in een restaurant, hotel, seminarieruimte, … Het is een veelvoorkomend probleem, dat vaak zeer storend wordt ervaren door de klanten en mensen die in deze ruimtes moeten werken. 

Bij Plafondlux bieden we echter een ideale oplossing voor een akoestisch probleem. We gaan samen opzoek naar de oorzaak van het probleem. Tegenwoordig gebruikt men frequent harde materialen waardoor er een grote weergalm ontstaat, vaak wordt deze galm nog versterkt (zelfs bij achtergrondgeluiden van vb. open keukens, traphal,…) Door deze weergalm gaan mensen luider praten doordat ze elkaar minder goed verstaan, dit is ook wel gekend als het Lombard-effect. De oplossing is om dan het geluid dicht bij de brand te dempen zodat dit effect verminderd wordt.

Plafondlux biedt een uitgebreid gamma aan akoestische en tegelijkertijd esthetische oplossingen aan om een slechte akoestiek in bijvoorbeeld een café of restaurant tegen te gaan. 

Ben jij opzoek naar een akoestische oplossing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via telefoon: 09 328 01 58. Bekijk zeker ook onze website via deze link.

Ons team staat al klaar om u verder te helpen!

Rubrieken: Geen categorie Trackback

Reageer